vrijdag 15 juli 2016

Vakantie!!!!

Eindelijk! Ja zo voelt dat echt. Hebben de kinderen vakantie.

Op het moment dat de jongens uit school kwamen stormde ze naar buiten en werden hun tassen bij mij in mijn handen gedrukt. Normaal gesproken mogen ze de tassen zelf dragen dus ik vroeg ze waarom ik die tassen nu in mijn handen had? Mama wij willen nog spelen met een vriendje op het schoolplein. Aaaaa toe, mag dat?

Prima jongens het is vakantie. Daar zat ik dan samen met de moeder van het vriendje heerlijk op het schoolplein in de zon. Het vriendje was iemand waar ze nog niet eerder mee gespeeld hadden maar waar mee ze duidelijk heel veel lol hadden. Om 1 uur vond ik het genoeg en namen we afscheid. Op naar huis voor een boterham.

Thuis werden de gordijnen dicht gedaan en plofte de jongens op de bank. Mama mogen we bioscoopje spelen? Ja natuurlijk mag dat. Welke film? Nee ik wil gewoon televisie kijken. Uitgeteld op de bank liggen ze nu, oudste is zelfs in slaap gevallen. Zo moe en duidelijk toe aan vakantie.


4 opmerkingen:

 1. Heerlijk, vakantie! Onze zoon is sinds vorige week vrijdag al vrij en was overduidelijk ook aan vakantie toe!
  Geniet er van samen, voordat je het weet zijn ze weer toe aan school :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah dat denk ik ook, over twee weken tellen we hoogst waarschijnlijk al weer af tot de school begint.

   Verwijderen
 2. Hier dus donderdag al vakantie gekregen, er ging wel een vriendje mee maar die komt vaker en het ging goed. En gisterochtend stonden er twee vriendinnetjes aan de deur voor zoon. Gisteravond nog de laatste zwemles, en dan nu echt van alles vakantie voor de kinderen. Wij moeten nog vier weken werken. Dat doen wij ook vaak, tv kijken overdag ook wel met de kids. Maar gistermiddag onze eigen serie, ze waren allemaal buiten te spelen, we hadden het hele huis schoongemaakt, dus wel verdiend. Hoeven we het nu in de vakantie alleen bij te houden en dan in onze eigen vakantie weer even een dagje in plannen om alles weer spic en span te maken als het niet te heet is. Ach we zien het wel, het loopt niet weg:-)
  Fijne vakantie toegewenst.
  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen