zondag 10 juli 2016

Anoniem reageren

De mogelijkheid om anoniem te reageren heb ik vanaf de 1e dag dat ik mijn blog heb uitgezet. Op vele andere blogs zag ik regelmatig vele nare reacties voorbij komen en die waren dan meestal geplaatst door een anonieme reageerder. Dit wilde ik graag voorkomen. ik moet zeggen dat ik tot nu toe nog nooit een nare of kwetsende opmerking heb gehad.

Omdat het mij opvalt dat mijn berichtjes zeer regelmatig gelezen worden dacht ik dat het misschien tijd word om het anoniem reageren mogelijk te maken. De komende tijd is het dus mogelijk om ook zonder account reacties achter te laten. Bevalt het me niet dan kan ik het natuurlijk altijd weer terug veranderen.

Verder heb ik ook de woordverificatie uitgezet, blijkbaar stond die ook aan? Hiervan was ik mij niet bewust. Zelf vind ik dat altijd erg vervelend om een reactie achter te laten op een blog waarbij om een woordverificatie gevraagd word, hierdoor wil ik de gene die de laatste jaren gereageerd hebben nogmaals hartelijk bedanken voor de lieve reacties die jullie achter lieten. En vooral ook de moeite namen om te reageren.

Bedankt!

14 opmerkingen:

 1. Zonder verificatie lukte het mij telkens gewoon. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat scheelt! Dankje hopelijk heb je zelf ook een fijne zondag gehad?

   Verwijderen
 2. Ben benieuwd hoe het je bevalt.
  Ik heb moderatie aangezet, bevalt me ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het altijd aangehad. Pas 1 keer een vervelende reactie gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. joepie, ik ben de eerste anonieme reageerder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ik de tweede, ik vind het fijn om soms anoniem wat te plaatsen.
  En zal nooit een persoon aanvallen op zijn of haar blog.
  Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had geen woordverificatie hier, gelukkig niet, dat vind ik persoonlijk ook erg storend! En anonieme reacties heb ik ook aan staan op mijn blog. Ik krijg er weinig (lees: echt bijna niet, want ik kan er zo niet op komen) die echt storend of kwetsend zijn. En een aantal van mijn vaste lezers/reageerders reageren altijd anoniem (qua account, wel met hun naam eronder). Die reacties zou ik niet graag missen, want die gaan vaak ook echt inhoudelijk ergens op in. Ik heb overigens wel ingeschakeld dat als het blog iets van 2 weken oud is, ik de reacties dan modereer. Dat is vooral handig voor spammers die ineens en masse op oude blogs gaan reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik die optie ook vinden in de instellingen? Want dat lijkt mij erg handig!

   Verwijderen
 7. Net zoals anoniem een sms sturen
  Zoals op http://www.sms-anoniem.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Verstuur op sms-anoniem.nl
  Je anonieme sms
  sms anoniem

  BeantwoordenVerwijderen