maandag 8 februari 2016

Vasectomie

Het woord vasectomie doet menig man in een krimpen, het idee dat er artsen in de buurt komen van hun gevoelige snaar en die nog door knippen ook! Nee daar willen ze niet aan denken. Toch is zo'n vasectomie zo gek nog nie.

Het is namelijk super voordelig. Slechts een enkele knip en een levenslangresultaat.

De vrouw hoeft geen hormonen (meer) tot zich te nemen in de vorm van anticonceptie. Wat zeer fijn is voor de hormoonhuishouding van de vrouw. Het scheelt ook nog eens heel veel tijd want internet hoeft niet meer volledig uit geplozen te worden waar je ook al weeer dat grote mega voordeel familie verpakking rubbers in de reclame kunt scoren.

De grootste besparing is toch wel dat er geen gezinsuitbreiding meer plaats vind. Wat kinderen die kosten bergen geld, toch? Misschien is zo'n kleine lieve zachte schattige baby nog geen enorme groot verbruiker. alhoewel Pam pers, flesvoeding als de borstvoeding niet lukt, kleding, de bergen was die ze produceren. echt! Hoe krijgt zo'n klein mensje het voor elkaar? Elke dag een volle wasmand, vol met onder gespuugde shirtjes, rompers, dekentjes En onder gepoepte rompertjes en broekjes Aankleedkussenhoezen noem maar op. U ziet ook een baby is al een vrij prijzige bonus van een pleziertje. Een baby word een peuter en verbruikt nog veel meer. Het groeit binnen no time uit kleding. Wil speelgoed en krijgt een eigen mening nee, nee, nee ik wil die! De peuter groeit op tot een schoolkind, wat de kasten leeg eet want honger, groeien en groeispurts. Graag mee wil doen met alle rages op school. Waar voor het moederhart dan weer bezwijkt. Kost geld, veel geld. Ondertussen worden er diverse clubs bezocht Zwemmen, voetbal, ballet, tennis en het bespelen van een muziek instrument. Het schoolkind word puber en wil studeren. Een studie kost niet alleen geld, nee dat kost een kapitaal.
U ziet beste mensen een vasectomie is zo gek nog nie.

Dus hup mannen met de billen uh ballen bloot bij de dokter!( ik wilde eigenlijk een persoonlijk stukje schrijven. Maar dit is wat er uit de pen kwam rollen. Ik wil hier niemand  mee kwetsen en ik hoop dat deze bespaar tip met een grote knipoog gelezen word.)


4 opmerkingen:

  1. Haha, ja, dat scheelt wel een pak geld. Alhoewel; de zorg wordt ook steeds duurder hè, dan kun je straks al die besparingen weer opsnoepen omdat je niet door je kind(eren) verzorgd kan worden... Dilemma! (En ja, ook met knipoog natuurlijk)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha daar had ik niet eens bij stilgestaan. Leuke aanvulling!

      Verwijderen