vrijdag 19 februari 2016

Afscheid

Gister namen we Afscheid. Afscheid van de peuterspeelzaal. Jongste zoontje vierde alvast zijn verjaardag want volgende week mag hij wennen op de basisschool.

Hoewel we er erg naar toe geleefd hebben en zoontje er ook echt aan toe is om naar school te gaan is het wel even slikken. Onze kleine man word groot! We sluiten weer een stukje/ fase af.

Samen met zijn juf pinkte ik een traantje weg. Ze gaf aan dat ze jongste onwijs gaat missen.  Altijd in voor een grapje en echt een gezelligheids mens. Ze vond het ook fijn dat wij zulke betrokken ouders zijn. Dat vond ik erg leuk om te horen.

Zoontje mocht natuurlijk ook trakteren. Dit keer kozen wij voor knijpfruit. Om het knijpfruitje maakte wij een hoesje met de tekst ik knijp er tussen uit en natuurlijk mocht een plaatje van zijn grote held Jake niet ontbreken.

Het moeilijkste voor zoontje was dag zeggen tegen zijn vriendje. Een vriendje waar hij altijd mee speelde en waar hij het goed mee kon vinden. Helaas gaat dit vriendje binnenkort ook verhuizen en zal dus niet op de zelfde basisschool komen als zoontje. Ze gaven elkaar een dikke knuffel en zeiden tot ziens!


3 opmerkingen:

 1. Wat een mijlpaal weer! weer een stukje loslaten. Leuke tractatie trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh lijkt me wel moeilijk hoor, ik ben tenminste heel slecht in afscheid nemen.
  Wat een geweldig leuke traktatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee voor een traktatie èn gezond. Elke mijlpaal is even slikkende, maar horen er ook bij. Lekker vooruit kijken. Als ik zo uit je verhaal hoor is je zoontje een sociaal kindje en zal dus beslist weer snel vriendjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen