dinsdag 2 februari 2016

Dat is taart waard

Vandaag begint de de dag met grote spanning.
Het gesprek met het UWV staat op de agenda. De herkeuring met definitieve uitspraak. Tussen half 10 en half 12 word er contact met u opgenomen. Zo stond er in de brief vermeld.
Om half 10 gaat de telefoon de arts van het uw v aan de lijn. Goede morgen, ik heb begrepen dat u bezwaar maakt tegen onze beoordeling dat u arbeidsvermogen heeft. Ja dat klopt. Ok mevrouw blogaanmnbeen leg dat eens uit. Dus ik deed mijn verhaal, Ze vroeg naar mijn dagindeling wat wel en niet mogelijk is. Hoe wij bepaalde dingen oplossen. Ze was vooral heel erg vriendelijk en vol begrip. Al met al een heel fijn gesprek. Uit eindelijk sloot ze af met, ik begrijp dat het in u situatie niet mogelijk is om te werken. Daardoor blijft u in de 75% regeling en word u niet gekort op u uitkering. Daarbij zal ik voor u regelen dat u vanaf nu ook niet meer word lastig gevallen door het Werk bedrijf. Wel willen wij het graag van u horen als er enige vorm van arbeid mogelijk is.
Dan rest mij te melden dat ik een verslagje zal opstellen van ons gesprek en dit met deze uitspraak naar u toe zal sturen. Een hele fijne dag verder.

Wauw, voor het eerst heb ik een positieve ervaring met het uw v. Het feit dat deze arts begrip had voor mijn situatie is echt heel erg fijn en doet een mens goed.

Vandaag is het ook onze trouwdag, het is al weer 6 jaar geleden dat manlief en ik de gelofte af legde. Inmiddels zijn we al 11 jaar samen en hebben we een hoop hoogte en diepte punten mee gemaakt. Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Want samen zijn we een gouden team. En dat vind ik zeker een taart waard. Dan vieren we gelijk de uitspraak van het uw v.

Zo is deze dag die begon met een hoop spanning, omgebogen tot een dag met een gouden randje.

10 opmerkingen:

 1. Nou ik kan me heel goed goed inleven dat de uitkomst van dit gesprek een grote opluchting is. Hoe verdrietig ook dat je niet kunt werken, heel fijn dat dit erkend wordt door het UWV. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik hoop dat ze volgende keer bij jou net zo begrip vol zijn. Ik lees je schrijfsels erg graag en zie een hoop herkenning.

   Verwijderen
 2. Fijn dat je erkenning krijgt bij het UWV. Ik zit momenteel in een lastig traject met werkgever en arbo arts. Morgen weer naar de neurochirurg om te horen of hij mij kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel veel succes vandaag bij de neurochirurg ik duim voor!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd, ook met je trouwdag, maak er samen een gezellige dag/avond van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, ik kan mij voorstellen dat je het gesprek en de uitkomst ervan als een grote opluchting ervaart. Fijn!
  Gefeliciteerd met jullie trouwdag, maak er een leuke dag/avond van!

  BeantwoordenVerwijderen