vrijdag 12 februari 2016

Stilte

De afgelopen dagen was het nogal stil hier op mijn blog.
Vandaag is het namelijk dag 4 met stevige rugpijn. De afgelopen dagen bracht ik dus heel wat tijd door in bed. Met extra dekens want ik had het o zo koud! Regelmatig een heerlijk kopje thee die manlief mij serveerde. Even als een dagelijkse portie massages met midalgan in de hoop de spiertjes wat losser te maken. Het gekke is dat ik van die extra warme crème helemaal niets voel. Maar baat het niet dan schaad het niet. Ik keek heel wat afleveringen van een geweldige serie op Netflix. White collar. Daarmee kwam ik de dagen wel door. Maar eerlijk is eerlijk ik hoop dat de pijn mijn lichaam snel verlaat want ik ben het best zat.

Verder werd er deze week door oudste carnaval gevierd op school. Waar hij nogal door uit zijn doen raakte want nu miste hij door het stomme feest de Engelse les en een les over taalvaardigheid. Als klap op de vuurpijl hadden ze woensdag ook een studiedag dus miste hij de plus klas ook nog. De woensdag was helemaal vrij van afspraken dus hielden wij een echte pyjama dag. Door bovenstaande kwestie keek ik met de jongens een aantal films op bed, zo zagen wij toy story 2 en up.

Jongste kreeg de proefdruk mee van de schoolfotograaf. Dus bestelde wij de zeer goed gelukte school foto's. Omdat we deze maand de vaatwasser en vriezer kochten betekende dat, Heen en weer geschuif met geld. Ik haalde de kosten van de foto's  van het boodschappenbudget af. Daardoor hadden we 50 euro om boodschappen van te halen. Het lukte met wat aanpassingen zelfs om 1,90 euro over te houden.

Zojuist is de nieuwe vaatwasser bezorgd, joepie! nu nog even geduld tot manlief een moment vind om de vaatwasser aan te sluiten. Maar ik verwacht dat, dat niet al te lang zal duren want hij heeft de vaatwasser ook hoog op zijn prioriteiten lijstje staan.

 Hoe was jullie week?

8 opmerkingen:

 1. Oh, wat vervelend! Voel je je inmiddels weer beter? Beterschap in ieder geval! Hier een drukke week gehad met werk, cursus, een bezichtiging en een beetje kwakkelen. Niet echt ziek hoor! Maar ook niet 100% fit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat inmiddels wel iets beter maar de pijn is nog niet weg.

   Een bezichtiging spannend zeg! Ik duim voor je dat het huis snel verkocht word!

   Verwijderen
 2. Bah, ellendig...rugpijn.
  Beterschap, hopelijk knap je snel weer op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend die rugpijn! Maar het lijkt me best fijn om een paar dagen lekker in bed te liggen en Netflix te kijken. Eigenlijk moest dat kunnen zonder de pijn!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja Even lekker niets doen zonder pijn lijkt mij ook heerlijk! Maar of ik dat een paar dagen volhoud? Op bed? Ben bang van niet.

   Verwijderen