woensdag 4 november 2015

Hiep Hiep Hoera! Kindertraktatie

Vandaag is het de grote dag voor oudste zoontje. Hij is vandaag jarig en is nu 5 jaar!
Afgelopen weekend vierde wij zijn verjaardag al voor familie en vrienden. Vandaag mag hij trakteren op school.

Op de vraag wat wil je trakteren schat? Antwoorde hij mandarijn visjes. Dus liet ik de creatieve radartjes even op volle toeren werken en bedacht een simpele traktatie. Ik vind het vooral erg fijn dat het niet al te lastig in elkaar te knutselen is en dat je duidelijk kunt zien wat het is.

Wat heb je nodig?

Voor elk kind een mandarijntje.
Een zwarte stift om het gezichtje te tekenen
Gekleurd papier, wij kozen voor oranje.
Plakband en een schaar.

Terwijl manlief elk mandarijntje voorzag van een grappig gezichtje knipte ik uit het papier vissenstaarten, deze plakte ik aan de mandarijnen. En klaar! Zo simpel is het.

Manlief had het leuke idee om nog een mama vis te maken van een pompoen dus tekende hij daar een gezicht op en ik knipte en plakte een grote staart. Alle visjes werden samen op een dienblad gelegd en het trakteren kan beginnen!Wat vinden jullie belangrijk voor een kindertraktatie?

4 opmerkingen:

 1. Wat schattig! Het belangrijkste vinD ik dat het een keus is van het kind. Hij moet tracteren wat hij lekker en leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet ik nog het belangrijkste! Gefeliciteerd met je jarige zoon! En gefeliciteerd om dat jullie je eerste lustrum mogen vieren ouders te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je zoontje. En wat een leuke traktatie. Maak er een leuke dag van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het belangrijk dat het gezond is en goed is mee te nemen naar school. En dat het niet teveel tijd kost om te maken en niet te duur is.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen