zondag 15 november 2015

mis calculatie

Vorige keer schreef ik al dat wij een bedrag van 300 tot 350 euro terug verwachten van onze energie leverancier. In de berekening die wij hadden gemaakt is iets mis gegaan. Inmiddels hebben wij bericht ontvangen van de energie leverancier met het exacte terug te ontvangen bedrag.

Toen ik het bedrag de eerste keer zag dacht ik, dit kan niet. In de gauwigheid dacht ik gezien te hebben dat we een bedrag terug moesten betalen in plaats van ontvangen. Nadat ik het nogmaals door las bleek dat we maar liefst 520 euro terug krijgen. Eind deze maand kunnen we dit bedrag op onze rekening verwachten. Zelf zou ik het liefst dit bedrag aflossen op onze restschuld, toch een mooi begin was mijn idee. Helaas denkt manlief er anders over.

Eerst maar afwachten tot we het bedrag daadwerkelijk op de rekening hebben staan.

8 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Zeker weten nu even afwachten hoe we het gaan uitgeven? Investeren in een nieuw isolatie/ klus project, aflossen, of spenden

   Verwijderen
 2. Goed zo. Gefeliciteerd. En ja, wel aflossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je meer terug krijgt dan verwacht en erg jammer dat je man en jij niet op 1 lijn zitten met de besteding ervan. Elkaar tegemoetkomen ? 50% aflossen en 50% vrij besteden? Succes, ik volg je graag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen dat je me graag volgt! Wat een super goed idee om het te verdelen ik zal het overleggen met manlief.

   Verwijderen