maandag 23 november 2015

Punten sparen

Via onze energieleverancier kun je behalve energie afnemen ook punten sparen. Toen dit nieuw was heeft manlief ons daar voor aangemeld om het vervolgens te vergeten. Heel veel stelt het ook niet voor, elke maand dat je klant bent verdien je 20 punten. Die punten kun je vervolgens inwisselen voor producten.

Toen we vorige week bericht ontvingen over ons terug te verwachten bedrag werd manlief ook aan de gespaarde punten herinnert. Hij nam een kijkje op de site en zag dat we inmiddels 590 punten verzameld hadden. Dus manlief snuffelde wat rond op de website en vond voor precies 590 punten een schuurmachine. Laat dat nou precies iets zijn wat we heel goed kunnen gebruiken!

Tijdens het klussen was onze B osch schuurmachine naar 8 jaar zijn plakkracht kwijt om het schuurpapier vast te houden. Manlief kocht tijdens het klussen al een ander exemplaar van het merk T opcraft bij de A ldi. Deze machine beviel totaal niet dus sloopte manlief de zool ervan af en monteerde die op onze oude b osch machine. Dit werkte prima. Heel wat uren schuurwerk heeft hij hiermee de klus kunnen klaren Tot dat.... Manlief het een handig idee vond om de net gestuukte muur glad te schuren met de machine. Al dat fijne stof daar kon de machine niet zo goed tegen en gaf de geest.

Afgelopen weekend kwam het pakketje binnen. Manlief is er helemaal mee in zijn nopjes!


 
 
Zijn jullie ook zo dol op punten sparen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten