vrijdag 22 augustus 2014

tweede hands kinderkleding deel 2

Omdat het vorige keer best goed bevallen was om kleding via marktplaats te kopen nam ik nog eens een kijkje op marktplaats. Ik keek eerst of er misschien iets aangeboden werd in de omgeving zodat we het zouden kunnen ophalen maar helaas. Dan maar zoeken op afstand onbeperkt.

Al snel vond ik een prachtig pakket in de maat van onze oudste zoon.
Vol met herfst en winter shirts, leuke overhemden met een lange mouw. vesten, truien, totaal 24 stuks. De vraagprijs van het pakket was 25 euro exclusief verzenden. Ik deed een bod van de vraagprijs en dat werd geaccepteerd. Of ik 31,75 euro wilde overmaken naar de desbetreffende verkoper. Met al iets meer vertrouwen dan vorige keer maakte ik het geld over. De volgende dag kreeg ik al een mail dat het geld was ontvangen en dat het pakket verstuurd zou worden.

Een dag later stond de postbode voor de deur met een megapakket! Manlief deed de deur open. En was zeer verbaasd.. Oja schat dat wilde ik nog vertellen, ik heb het een en ander besteld. Hij zette de doos op de grond en vroeg voor wie het was. Nou voor de oudste. Samen met de oudste maakte ik het pakket open. Hij was erg enthousiast vond alles mooi. Wooow nog meer kleren, alweer een trui! Mag ik die allemaal aan? Is die ook nog voor mij? Wat veel! Alles keek ik na en door stond mijn strenge keuring. Zo hup alles in de wasmand dan kan dat straks schoon en fris de kast in.

De winterjassen van vorig jaar werden tussen door nog even gepast en wonder boven wonder passen die nog goed. Daar hoeven we dit jaar niet voor te shoppen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat de oudste en jongste eigenlijk al helemaal voorzien zijn voor hun herfst/winter garderobe.
Dat is fijn zeg! En dat in augustus!

4 opmerkingen:

 1. Ik kende het principe van een heel pakket kopen nog niet. Maar het klinkt heel positief als ik het zo lees. Fijn dat het zo'n goede koop bleek te zijn weer!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het ideaal dat het een pakket was. zo betaal je maar 1 keer verzendkosten voor meerdere kleding stukken.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. ja we zijn er ontzettend blij mee! ik kan zo genieten van dit soort koopjes

   Verwijderen