zondag 24 augustus 2014

Mooie nieuwe laarzen

Mijn schoonmoeder was laatst op visite geweest bij een kennis. Die kennis had een paar schoenen die ze niet meer droeg of mijn schoonmoeder daar misschien interesse in had? Ze bekeek de schoenen en zag dat ze bijna niet gedragen waren. Een prachtig paar laarzen van het merk wolky helaas niet in haar maat. Toch zei ze tegen de kennis dat ze de laarzen erg mooi vond en graag mee wilde nemen.

S' avonds gingen we bij mijn schoonouders op visite. Toen vertelde ze over de schoenen. Ze pakte de schoenen erbij en paste ze eerst zelf nog, nee dat ging echt niet. Op de doos zag ik al dat de laarzen wel in mijn maat waren. Zou ik dan de gelukkige zijn die een prachtig paar laarzen zou krijgen? Ze vroeg me om de laarzen te passen en ja ze zaten heerlijk! De maat is precies goed, een super zacht voetbed en een mooie stevige laars. Of ik ze zou gaan dragen als ik ze kreeg? JA! natuurlijk. Dus mocht ik ze mee nemen. Een prachtig paar laarzen zomaar helemaal voor niets.

De kennis waar de laarzen vandaan kwamen heb ik een bedank kaartje gestuurd. Dat was toch wel het minste wat ik kon doen! Blij Blij Blij.

2 opmerkingen: