woensdag 29 juni 2016

Overstappen energiemaatschappij

Voor het eerst gaan we de gok wagen. We stappen over van energiemaatschappij. Al vanaf 2008 zijn we bij onze huidige maatschappij met volle tevredenheid en tot nu toe bleek het voor ons ook altijd de goedkoopste optie te zijn. Tot nu toe dus.

Eerder deze week stond er savonds een verkoper aan de deur. Hoewel we normaal al snel roepen geen interesse omdat de tarieven hoger liggen. Noemde hij nu bedragen voor stroom en gas en vastrecht wat lager is dan ons huidige maatschappij. Wij Vroegen de exacte bedragen op een papiertje en zijn telefoonnummer. We wilde er nog even over na denken en na rekenen. Dat was geen probleem. Hij zou de hele avond nog in de wijk zijn en ons te woord staan voor vragen ed.

Manlief kroop achter de laptop en voerde de gegevens in zijn excelletje in. Daar kon hij gelijk zien dat het met ons verbruik 7 euro in de maand scheelt. Door over te stappen besparen we 84 euro per jaar op onze energie rekening. Dus besloten wij om de verkoper op te bellen om alles in orde te maken. Een paar minuten later stond hij voor de deur en regelde het formulier werk voor ons. Toen vroeg hij ons welke bonus we willen ontvangen. We kregen de keus uit 100 euro of een gebruiksmanager ( TOON). Manlief ziet al tijden die toon wel zitten en koos daarvoor. Nu is het afwachten op de daadwerkelijke overstap. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat verlopen. Als de overstap heeft plaats gevonden kunnen we een afspraak maken voor het laten installeren van de toon.
Ook daar ben ik erg nieuwsgierig naar. Krijgen wij daardoor inderdaad meer inzicht?

Is er toevallig iemand die mee leest en al in het bezit is van een toon? Hoe bevalt het apparaat? Stappen jullie wel eens over van energie maatschappij? Hoe is de overstap dan verlopen?

5 opmerkingen:

 1. Oei, je had beter online kunnen kijken en niet asn de deur afsluiten. Je kunt dan uitrekenen of je voordeliger uit bent en krijgt vaak nog een bonus op de koop toe. Veel meer besparen dan aan de deur waar je uiteindelijk ook de verkoper betaald...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben daarom eerst de gegevens gevraagd en inderdaad ook online vergeleken. De aanbieding aan de deur was in dit geval voordeliger dan die we online konden vinden.

   Verwijderen
 2. Goede zet! Ik stap elk jaar over, vaak met welkomstbonus ben ik dan toch voordeliger uit dan ergens blijven! En elke besparing is er weer 1 die ergens anders uitgegeven kan worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal, u bent op zoek naar een professionele binaire, forex- en Bitcoin-makelaar / -manager die u zal begeleiden en helpen bij het beheren van uw transactie en u zal helpen om binnen zeven dagen zinvolle winsten te maken, neem nu contact op met TD Ameritrade voor uw investeringsplan. om uw verloren investering in bitcoin / binair terug te krijgen Neem nu contact met hem op via whatsaap (+12166263236) of neem contact met hem op via zijn e-mailadres: (tdameritrade077@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen

 4. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
  Get $10,050 USD every week, for six months!

  See how it works
  Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
  Make up you mind before applying, straight deal...
  Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
  via email address:: besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

  We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
  machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
  stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
  buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $2,500 on ATM
  and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
  you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
  services, we are here for you anytime any day.
  Here is our price lists for the ATM CARDS:
  Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
  Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
  Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
  Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
  Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD
  make up your mind before applying, straight deal!!!

  The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
  email address::besthackersworld58@gmail.com or whats-app +1(323)-723-2568

  BeantwoordenVerwijderen