woensdag 19 augustus 2015

Afdingen

Iets wat al een tijd op ons lijstje stond om te vervangen waren nieuwe hoofdkussens. 8 jaar geleden is er bij de ergotherapeut een hoofdkussen bij mij aangemeten.  Al snel nadat ik enthousiast was over dit kussen kocht manlief van het zelfde merk een geschikt kussen voor hem. Dit kussen had inmiddels de beste tijd gehad. Het gaf niet meer voldoende steun. Gelukkig kun je dit kussen ook in een reguliere winkel kopen en hoefde we niet terug naar de ergotherapeut.

We hielde enkele maanden de prijs nauwlettend in de gaten. Zowel of er in de winkel een korting gegeven werd of dat het kussen op internet voordeliger te koop zou zijn. Maar helaas was dit niet het geval. Dus besloten we om het niet langer uit te stellen en naar de winkel te gaan.

We liepen naar binnen en gingen recht op ons doel af. We wisten immers precies wat we nodig hadden. In de winkel bleek dat alleen het kussen voor manlief aanwezig was en dat de gene die ik graag wilde hebben besteld moest worden. Bij de kassa gaf manlief aan dat het wel erg dure kussens waren en aangezien hij er 2 kocht of er misschien iets mogelijk was met de prijs? Zonder blikken of blozen gaf de man ons een korting van 15%! In plaats van 100 euro per stuk rekende we 84.95 af.
2 dagen later kregen we bericht dat het andere kussen opgehaald kon worden.

Eerlijk gezegd had ik het niet gedacht dat het zou lukken. Zelf had ik het niet gedurfd om, om een korting te vragen toch ben ik blij dat manlief het wel gedaan heeft. En stiekem slaapt het toch lekkerder op een kussen van 100 euro waar we minder voor betaald hebben.

Dingen jullie wel eens af in een winkel?

2 opmerkingen:

 1. Ik ding nooit af, omdat ik dat niet zo goed durf. Ik zie er zeker wel de voordelen van in.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik durf het zelf ook niet. Gelukkig manlief in dit geval wel

   Verwijderen