zaterdag 6 december 2014

verkocht!

Gister was de grote dag.
De dag van de sleutel overdracht. Wonder boven wonder ging alles goed. Behalve dan dat de notaris ons nog een na rekening presenteerde. Onze adviseur had in alle haast een reken foutje gemaakt, erg balen natuurlijk maar het kan gebeuren. Echter diende dit bedrag wel betaald te worden voor de overdracht. Anders bleef er een stukje hypotheek last op staan en dat is niet de bedoeling. Dus pinde manlief het bedrag. Het ging om maar liefst 1950 euro! een flink bedrag en daardoor zijn we nu dus ook door alle buffers heen. Binnen kort zal ik eens een stukje schrijven over alle schulden die we nu hebben opgebouwd door de verkoop van onze woning. Iets waar we in 2015 flink aan moeten gaan aflossen. Maar het huis zijn we kwijt! Daar hebben we geen zorgen meer om. Een hele last minder.

Voor vanmiddag staat er een sinterklaas viering op het programma waar ik ontzettend veel zin in heb. Helaas heeft onze oudste zoon zoveel spanningen opgebouwd dat hij er ziek van is. Gelijk als met sint maarten. Wederom hoge koorts en erg hangerig. Terwijl ik dit aan het typen ben spuugt hij de boel onder dus brei ik er een eind aan. Een hele fijne zaterdag gewenst!

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de overdracht. Jammer van de fout. Kun je daar de adviseur niet op wijzen? Beterschap voor je zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, we hebben aan gegeven dat we het niet netjes vinden, neemt niet weg dat we het wel moeten betalen. Het is zo als het is. Na een aantal keer overgeven zie ik zoontje nu weer wat opknappen, de koorts is ook weer aan het zakken gelukkig. Nu maar duimen dat hij snel weer de oude is en straks mee kan feesten.

   Verwijderen
 2. Dat is een flink bedrag om te pinnen! Maar wat fijn dat het nu definitief verkocht is.

  www.huisvlijt.com

  BeantwoordenVerwijderen