donderdag 17 maart 2016

zonnestraaltjes

Voor mijn verjaardag enkele weken geleden kreeg ik een nieuw boek. Ik vind het heerlijk om te lezen maar met kinderen om me heen kon ik me niet voldoende concentreren. Nu ze beide op school zitten geeft dat mij de mogelijkheid om weer te lezen.

Wat is er nou fijner om heerlijk in het voorjaars zonnetje in de tuin te zitten met een kopje koffie en een boek. En daar zat ik vandaag dus ( bijna) de hele dag. Heerlijk zonnestraaltjes te vangen. Terwijl manlief druk aan het knutselen was aan de auto. De nieuwe remschijven en blokken zijn gemonteerd en dus kunnen we weer veilig op weg.

Hebben jullie vandaag ook zo genoten van het voorjaarszonnetje?

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch? Heb vandaag gewerkt, maar lekker in de zon op de fiets naar huis en nog een ommetje met de hond gedaan. Morgen vrij, maar helaas, als de voorspelling klopt, zal het zonnetje zich dan niet laten zien. Jammer kan er altijd echt van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is het voorjaar net begonnen en zullen er hopelijk nog veel zonnige dagen komen.

   Verwijderen
 2. Ik ben ziek thuis, maar na 3 uur schijnt de zon pal op de schommelbank onder onze overkapping. Ik ben er om 3 uur languit op gaan liggen. En om 4 uur schrok ik wakker (ik had de tv aan laten staan op TLC en er was er één aan het bevallen ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha wakker geworden door een bevallende vrouw. Gelukkig heb je nog een uurtje heerlijk kunnen genieten van de zon. Hopelijk ben je inmiddels al weer opgeknapt!

   Verwijderen
 3. Welk boek lees je? Of heb je hem al uit inmiddels?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had voor mijn verjaardag een boek van Karin slaughter gekregen. Dit boek is erg gewelddadig en niet mijn gerne ik heb het boek dann ook weg gelegd jammer maar helaas. Wel las ik uit het boek, dagboek van en geisha van Arthur Golden een mooi verhaal over het leven van een geisha.

   Verwijderen
 4. Ik had helaas de tijd niet. En toen ik tijd had, was de zon alweer weg helaas...

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is erg jammer. Gelukkig komen er meer zonnige dagen aan!

   Verwijderen