maandag 14 maart 2016

Belasting aangifte poging 2

Vorige week deden we al samen met onze financieel adviseur een poging tot de belastingaangifte over 2015. Het was niet dat we niet konden inloggen en dat de site haperingen had nee in tegendeel het laden ging vlot en soepel.

Het invullen verliep ook heel vlot en soepel tot we bij het overzichtje van onze leningen kwamen. Daar ontbrak namelijk de lening van de restschuld.( de schuld die we inmiddels afbetaald hebben) Laat dat nou ook juist bij ons ontbreken in het dossier na meerdere keren bellen kregen we het niet voor elkaar een jaar overzicht te ontvangen. Gelukkig heeft onze adviseur deze lening ook voor ons afgesloten en dus waagde de adviseur er een telefoontje aan. Toen kregen we wel heel vreemd nieuws, Het was niet mogelijk de gegevens te verstrekken omdat er een fout is gemaakt bij het opmaken van ons jaar overzicht. Het scheen iets te zijn met foutieve gegevens oid. Dus einde poging 1. We moesten wachten op de juiste gegevens voor we de aangifte definitief konden maken. Gelukkig hebben we het overzicht inmiddels ontvangen en stond de 2e afspraak vanmorgen in de agenda.

Manlief en ik beide niet lekker ploffen op de bank met een kop koffie. Een wel verdiende kop koffie want beide jongens afgeleverd op school. Na een onrustig nachtje vol door komende kiezen leed, hoesten en koorts. (Wat vanmorgen wonderbaarlijk weer verdwenen was.) Nou ja wij zaten dus wel geteld 5 minuten heel rustig tot we ons in ene bedachten dat we 5 minuten later een afspraak hadden voor poging 2. Dus dronken vliegensvlug de nog veel te heette koffie op. En haasten ons naar de afspraak. Waar we precies op tijd binnen stapte. 2 minuten later valt best onder de noemer op tijd toch? Wederom ging het inloggen soepel en vulde onze adviseur de ontbrekende getalletjes in. Controleerde nog 1 maal alle ingevulde gegevens en ondertekende de aangifte voor 2015.

Dat we dit jaar moeten betalen was voor ons geen verrassing de enige vraag voor ons was hoeveel? Doordat ik nu ook een vast bedrag mag rekenen voor mijn dieetkosten viel het te betalen bedrag lager uit dan gedacht. Onder de streep kwamen we uit op 158 euro betalen. Voor het jaar 2016 hebben we de maandelijkse teruggaaf stop gezet waardoor we zeker weten komend jaar niet hoeven terug te  betalen. Wat een heel fijn vooruitzicht is. Nu maar wachten wanneer de rekening op de mat valt. Voor het invullen van de belasting aangifte rekent onze financieel adviseur geen kosten. Wat ik oprecht een super service vind.

Tijdens de heen rit gaf de auto een alarmpje als manlief remde. Na een controle van manlief bleken de remschijven aan vervanging toe te zijn. Dus zocht manlief op internet naar de juiste soort en type en bestelde deze ook gelijk maar. Wel zo veilig een stel goed werkende remmen onder de auto, De kosten? Een ruime 170 euro manlief kan ze gelukkig zelf monteren. Nu maar hopen dat ze snel geleverd worden.

Er werd van school een verzoekje gedaan of ik wilde helpen op school met paas knutselen later deze week maar helaas ik zie het niet zo zitten om een groepje kleuters te begeleiden zonder stem. Toch voel ik me daar gek genoeg nogal schuldig onder. Waarom eigenlijk? Omdat ik altijd thuis ben hoor ik dan maar altijd klaar te staan? 

Vanmiddag na school stond de kapster op de stoep oudste zoontje had dringend een knip beurt nodig. En daar was onze reddende engel. Voorgaande keren was het echt een drama om zoontje te laten knippen, vele tranen vloeide met een woede uitbarsting als hoogte punt. Maar deze keer liet ons ventje het heel gelaten over zich heen komen en deed het super goed. We hebben hem wel 10x verteld hoe super trots we op hem zijn dat het zo goed ging. De kapster/ buurvrouw maakte gelijk met zoontje een afspraak dat ze hem volgende keer graag weer zo komt knippen. We zullen het mee maken de volgende keer. Het knippen doet ze voor ons gratis in ruil daarvoor helpt manlief haar met klusjes. Denk aan het repareren van de scooter van haar dochter of als er iets stuk is aan een laptop of computer.

En zo was de dag heel snel voorbij, een echte maandag vol met regel dingetjes en afspraken. Hoe was jullie dag vandaag? En hebben jullie al de belasting aangifte gedaan?

13 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie elkaar helpen in ruil voor diensten. Scheelt toch geld in je beurs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is heel erg fijn, Dat we elkaar helpen zonder er voor te betalen geeft ons meer voldoening dan elke keer die rottige euros over en weer schuiven.

   Verwijderen
 2. Fijn dat het te betalen bedrag meeviel...zeker nu met die nieuwe remschijven komt dat dan mooi uit.

  En mooie regeling met de kapster/buurvrouw!
  Beterschap voor jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is erg fijn want bij elkaar is het ongeveer het bedrag wat we in ons hoofd hadden voor de belasting. Als ik het zo bedenk dan sponsoort de overheid ons met auto onderdelen hahaha.

   en inderdaad het is heel fijn om elkaar te kunnen helpen op deze manier.

   dankjewel, de kinderen zijn inmiddels lekker opgeknapt ook ik voel me elke dag weer iets beter helaas ligt manlief nu in de lappenmand.

   Verwijderen
 3. Getuigenis van een serieuze lening die is verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE voor uw lening van 45.000 euro die u mij hebt verstrekt. Ik zal over uw diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, omdat ik blij ben met de lening die u mij heeft verstrekt. Als u een lening nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een echte juridische geldschieter, neem nu contact met hem op en ontvang uw bruikleen via: E-mail: lapofunding960@gmail.com .. Bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al in mijn account staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt meestal een lange, langdurige en intimiderende klus gemaakt in een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Loans niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als u een dringende lening nodig heeft, kunt u ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is om het grote publiek te informeren dat KATE LISA CREDIT momenteel leningen verstrekt aan mensen die financiële steun nodig hebben vanwege de COVID19-epidemie tegen een lage rente van 3%. Aanvragers worden wereldwijd aanvaard. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening, neem dan contact met hen op voor meer informatie via e-mail: kateloansss@hotmail.com of WhatsApp: + 2348075180625

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is om het grote publiek te informeren dat KATE LISA CREDIT momenteel leningen verstrekt aan mensen die financiële steun nodig hebben vanwege de COVID19-epidemie tegen een lage rente van 3%. Aanvragers worden wereldwijd aanvaard. Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een lening, neem dan contact met hen op voor meer informatie via e-mail: kateloansss@hotmail.com of WhatsApp: + 2348075180625

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

  I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

  When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447868753778

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo allemaal, ik ben opgelicht door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik ben meer dan 3500 euro kwijtgeraakt aan nep-geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van hen kreeg in slechts 48 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com
  Whatsapp +447868753778

  BeantwoordenVerwijderen