donderdag 24 maart 2016

Aflossen

Gisteren was mijn Wajong weer gestort dat betekent dat er weer afgelost kan worden. Dus vanmorgen stapte ik op de fiets om mijn bankrekening weer leeg te plukken. Hoewel het erg leeg leeg is nu, ben ik toch wel trots dat we nu weer 1000 euro kunnen aflossen en dat we nu dus nog een schuld open hebben staan van 1000 euro. Ik kijk er naar uit om ook dat laatste stukje helemaal af te kunnen lossen.

Direct na het plaatsen van mijn vorige bericht heb ik diverse dingen gefotografeerd en online gezet op marktplaats inmiddels staan er 14 advertenties online en heb ik nog een hoop spullen gevonden op zolder wat ook nog verkocht kan/ mag worden. Ik denk dat ik daar de komende dagen actief mee aan de slag ga want ik heb de smaak te pakken. Ik ben nog even aan het brainstormen of het haalbaar is om dit jaar ook wat te verkopen op de vrijmarkt. Vooral energie technisch. Ik zal wel zien hoe het loopt. Stiekem hoop ik dat tegen die tijd het meeste al verkocht is.

Inmiddels heb ik de eerste dingen al verkocht en daarmee totaal 30 euro verdient. Het geeft toch wel een heel goed gevoel dat ik mensen blij kan maken met onze spullen en daar dan een kleine vergoeding voor ontvang. Ik schrijf kleine aangezien ik 20 euro ontving voor onze babyfoon waar we zelf 119 euro voor betaald hebben. Stiekem kan ik daar dan wel een beetje van balen maar goed. Liever iemand blij maken dan dat het ligt stof te happen op zolder. Want dat is pas zonde.

 Wat zijn jullie ervaringen met spullen verkopen via marktplaats?8 opmerkingen:

 1. Je krijgt er vaak idd niet heel veel meer voor, maar het is toch wat en je bent er ook meteen vanaf. Ik heb vandaag toevallig ook weer wat verkocht voor €27. Dat gaat mooi weer op de spaarrekening. Wat fijn trouwens dat jullie zo goed gaan met aflossen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat goed zeg! Nog even en dan is die schuld verleden tijd. Dan kunnen jullie je gaan richten op de andere doelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA, dan gaan we de buffer aan vullen en de spaarrekeningen van de kinderen. Hopelijk kunnen we volgend jaar dan een begin maken met het aflossen van de hypotheek. Daar kijk ik naar uit!

   Verwijderen
 3. Vandaag weer 10 Euro. Deze week in totaal 135 bij ons.
  Gaat goed het aflossen bij jullie!☺

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij gaat het meestal erg moeizaam. En je hebt vaak het probleem van de mensen die niet meer reageren helaas.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja dat niet meer reageren vind ik zelf ook heel vervelend! Dat gebeurd mij ook zeer regelmatig helaas.

   Verwijderen