donderdag 6 november 2014

opluchting

Vandaag kregen we het verlossende berichtje dat alles helemaal rond is. We kregen zo als dat heet het finaal akkoord. Zo fijn en wat een opluchting!

Na het door lezen van de papieren viel het manlief al snel op dat een bedrag niet klopte. Door alle haast was er een fout in geslopen. Na een aantal telefoontjes was dat ook weer geregeld. De bedragen worden aan gepast en kunnen we als het goed gaat de juiste papieren tekenen bij de notaris.

Het komt nu allemaal wel erg dicht bij voor ons gevoel en dat is het natuurlijk ook, nog maar een paar dagen! Maandag ochtend hebben we de sleuteloverdracht. Voor de komende dagen staan er voornamelijk veel regel dingen op de agenda. Bij allerlei instanties alvast een adres wijziging door geven zodat we daar geen omkijken meer naar hebben. Een extra woonhuis verzekering afsluiten voor de periode dat we 2 huizen bezitten en nog meer inpakken van spullen waar we komende tijd best zonder kunnen. Dan tussen door ook al vast de vakantie spullen verzamelen want volgende week gaan we ook nog naar Disneyland. Nu dat alles zo goed als geregeld is en dat we dan ook de sleutel in ons handen zullen hebben zullen we vast genieten van de vakantie.

Wat zal ik blij zijn als het hele verhuis avontuur voor bij is. Zodat we opbouwend verder kunnen gaan.

4 opmerkingen: