zondag 1 juni 2014

weer een extra aflossing

het aflossen gaat dit jaar niet helemaal volgens ons schema. we besluiten elke keer iets nieuws te kopen in plaats van dat we het geld in de hypotheek storten. En dat terwijl het juist vorig jaar een super goed gevoel gaf elke keer de aflossingen te doen. Oke, we moesten daar wel het een en ander voor laten waardoor we nu soms toch tegen dingen aan lopen. Dingen die we nu niet langer meer willen uitstellen. Dan is er nog mijn projectje wat ook geld slurpt en ja dat geld moet ook ergens vandaan komen. Over mijn project later meer als het helemaal is afgerond!

We hebben inmiddels ons vakantie geld ontvangen en dat met een aardig extraatje  overgemaakt naar de hypotheek rekening. Totaal een bedrag van 3000 euro. Het word een krap maandje. Maar door deze aflossing zijn we weer redelijk op schema. En wie weet motiveert het ons weer om zo verder te gaan na een krappe maand. Want ik weet dat we het best kunnen.

wat doen jullie met het vakantie geld? word het gebruikt voor de vakantie? voor een aflossing van de hypotheek of andere schulden? zet je het opzij voor een buffer? of geef je het uit?

4 opmerkingen:

 1. Wij gaan er achterstallige rekeningen mee betalen.
  Dan geeft dat weer lucht gelukkig.
  En dan kijken we weer verder.
  Misschien krijgen we nog iets van de gasafrekening terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is een hele verstandige besteding van het vakantie geld. fijn dat het weer wat lucht geeft. dat is weer een stapje in de goede richting! hoe gaat het met het aflossen van de schulden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. ja dat kan natuurlijk ook nog, altijd fijn als de rekeningen weer betaald zijn!

   Verwijderen