dinsdag 7 juli 2015

klus update

Ondanks het warme weer gaat manlief door met klussen. Boven op het feit dat manlief deze hele zomer geen vakantie heeft en dus door werkt. Wat een bikkel is het toch!

Vorige keer dat ik de foto's liet zien van de kamer van jongste waren de inbouwkasten nog niet af aan de binnenkant. Inmiddels heeft manlief de binnenkant van 1 kast gestuukt en voorzien van een laag verf en ook de planken heeft hij opgeknapt. En zie hier het resultaat.

Ik heb gelijk van het moment gebruik gemaakt en de kleding van zoontje allemaal uit gezocht Wat kon er nu een hoop weg! Heel veel broeken waren te klein geworden en van de stapel pyjama's die nu nog op de foto staan bleven er slechts 2 over omdat de rest te klein bleek. De radiatoren zijn inmiddels ook binnen voor op de slaapkamers helaas brak de pijpen snijder stuk toen manlief daarmee aan de slag wilde gaan en staat dat klusje even on hold tot er een nieuwe aangeschaft is. Wel is manlief begonnen met de hal/ overloop en daarvan wil ik jullie ook alvast de vorderingen laten zien.
 
De oude badkamer deur, waarachter zich nu een inloopkast bevind.

De andere kant van de overloop

Een nieuwe wand gemaakt over de oude badkamerdeur.
Jongste zoontje helpt manlief met kitten.

 


De eerste plafondplaat zit er al weer in. Ook heeft manlief het plafond geïsoleerd.


Het hele Plafond zit erin met een plintje en is gewit. De muren zijn gestuukt (van het gat in de muur is niets meer te zien)
Ook van de oude badkamerdeur is niets meer te zien maar helaas heb ik daar geen foto van gemaakt. De muren wachten nu op een structuur laag en daarna muurverf in de juiste kleur. De kozijnen kunnen ook nog een aflak laag gebruiken. De stopcontacten voor deze ruimte zijn inmiddels ook al binnen en kunnen worden gemonteerd. Het elektra voorwerk heeft manlief al afgerond. En als laatste kan dan de vloer worden door gelegd. Vervelen zal manlief zich voorlopig niet.

4 opmerkingen:

 1. Mooi om het zo te zien groeien en opknappen.
  Complimenten voor de man!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat ziet netjes uit! Fijn dat je man zoveel zelf kan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje! ja het is heel erg fijn dat hij zo handig is en veel zelf kan doen. Scheelt ook nog eens veel geld.

   Verwijderen